Enkel glas: 1 dag. Dubbel glas: binnen de 3 dagen!

Glazenmaker: Vervanging en herstelling van glas

Moet u dringend een raam laten herstellen of wilt u een ruit vervangen omwille van glasbreuk? Algemene Aannemingen bvba uit Hoevenen biedt de ideale oplossing. Een raam vervangen laat u immers beter doen door een glazenmaker te Antwerpen die van aanpakken weet.

Betrouwbare aannemer

Na opmeting van uw ramen sleept Algemene Aannemingen bvba het glas in het eigen atelier. De dag zelf nog wordt het glas hersteld en opnieuw geplaatst. Verder vervangt de Antwerpse aannemer ook isolerende beglazingen, veiligheidsglas, koepels, fantasieglas en plexikoepels.

Recordtijd

Bij schade aan dubbel glas lijkt het allemaal complexer, maar niet als u met de firma van Patrick Van Elowijk in zee gaat. Diezelfde dag wordt een noodoplossing voorzien door middel van een wind- en inbraakwerende oplossing. Binnen een recordtijd van drie dagen wordt nieuw thermopane glas - of dubbel glas -  geïnstalleerd. Een glazenmaker om U tegen te zeggen.

De services van Algemene Aannemingen bvba zijn alle dagen van de week, de klok rond, door weer en wind beschikbaar. En dit in de hele provincie Antwerpen. De rijke ervaring met glasbreuk en het vervangen van ruiten garandeert u een service die u nergens anders vindt. Bel spoedig! Wij zijn actief in Antwerpen en het Waasland.