Uw betrouwbare partner

Algemene Aannemingen bvba is uw glazenmakerij te Antwerpen

Wanneer de nood het hoogst is, kunt u steeds een beroep doen op de diensten van Algemene Aannemingen bvba uit Hoevenen. Zaakvoerder Patrick Van Elowijk staat sinds 1984 paraat om uw meest urgente problemen op te lossen. En urgent mag u letterlijk nemen: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Ook tijdens het bouwverlof. Kampt u met een glasbreuk, een verstopping, een lekkende kraan of ondervindt u moeilijkheden om het slot van bijvoorbeeld uw woning te openen? Algemene Aannemingen bvba stuurt meteen een vakman op pad om u uit de nood te helpen.

Glazenmaker

De dienstverlening van deze glazenmakerij te Antwerpen van Algemene Aannemingen bvba is bijzonder snel en uitgebreid. Zo wordt een kapot raam nog diezelfde dag hersteld. In het geval van dubbel glas wordt voor een wind- en inbraakwerende oplossing gezorgd. Ook problemen met sleutels en sloten worden meteen aangepakt.

Ontstoppingsdienst

Voor alle rioleringswerken en verstoppingen beschikt het bedrijf uit Antwerpen ten slotte over de meest moderne apparatuur, die toelaat om een snelle oplossing te bieden die ook op lange termijn zijn nut bewijst. Ter controle en om niets aan het toeval over te laten, worden de leidingen ook gefilmd met een kleine camera. Zo kan op de beelden gecontroleerd worden waar het probleem zich precies situeert en of het nadien correct is opgelost.

De jarenlange ervaring in combinatie met een service van 7 dagen op 7 is een aanbod dat u nergens anders vindt. Kom gerust langs voor een gratis prijsofferte of meer informatie. Voor elke uitvoering wordt bovendien een garantie geboden. Algemene Aannemingen, voor uw dringende herstellingen, dag en nacht en dit in de regio Antwerpen en het Waasland.