Weg met vieze geurtjes!

Wij verhelpen uw ontstopping

Een verstopte lavabo, douche, badkuip, toilet of afvoerleiding komt altijd ongelegen. Daarom kunt u in noodsituaties rekenen op de ontstoppingsdienst van Algemene Aannemingen bvba, die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar is. Dat wil zeggen ook 's nachts en tijdens de weekends. Wij verhelpen uw ontstopping regio Antwerpen in geen tijd. Ook zijn wij actief in het Waasland.

Snelle ontstoppingsdienst

De ontstoppingsdienst van eigenaar Patrick Van Elowijk vervangt en herstelt afvoerleidingen in uw volledige woning of bedrijf. Ook rioleringswerken onder de vloer, in de verluchting, in de kelder of in de volle grond behoren tot het gamma. Maar ook voor ontstoppingen, reinigingen, herstellingen of de volledige vervanging van dakgoten kan u op de Antwerpse firma afstemmen.

Camera

Om elke ontstopping tot in de perfectie uit te voeren, beschikt de firma uit Hoevenen over de modernste apparatuur. Zo zijn alle camionetten tot in de puntjes uitgerust en is er een unieke camera om in de leidingen te filmen. Op die manier kan op de beelden gecontroleerd worden of de oorzaak en de verstopping volledig verdwenen zijn.

Algemene Aannemingen bvba heeft alle kennis, knowhow en apparatuur in huis om uw ontstoppingsprobleem meteen te doen verdwijnen. De dagelijkse en nachtelijke paraatheid is uw meerwaarde om het probleem meteen aan te pakken. In noodsituaties moet u niet twijfelen en meteen bellen!